Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Kleur

Aantal SFP poorten

Rack Mountable

UniFi Routers

Filteren

Toont alle 12 resultaten

Sorteren op

Ubiquiti UniFi Routers

Met de Ubiquiti UniFi routers en gateways kun je een betrouwbaar netwerk opzetten of uitbreiden. De routers zijn beschikbaar in WiFi of ethernet uitvoering. Daarnaast beschikken de dreammachines en de dreamrouter ook over een ingebouwde UniFi networkcontroller.

Met de routers van Ubiquiti heb je uitgebreide mogelijkheden tot het configureren van je thuis of zakelijke netwerk.

De Ethernet routers bieden alleen de mogelijkheid om ethernet- of glasvezelkabels op aan te sluiten. De WiFi router bieden dit ook, maar hebben ook een ingebouwd WiFi Access Point. Sommigen zijn daarnaast rackmountable. Daarmee is de router gemakkelijk te monteren in uw server- of patchkast.

Wat is een router?

Een router is een apparaat wat 2 verschillende netwerken met elkaar verbindt en zorgt dat deze met elkaar praten. Vaak is dit je bedrijfs of thuisnetwerk met het netwerk van je provider zoals KPN.

De router die je van je provider krijgt zijn vaak al uitgerust met een kleine 5 poorts switch en een WiFi Access Point. Dit zodat je meteen aan de slag kunt.

Centraal beheer in UniFi Network

De routers van Ubiquiti UniFi zijn centraal te beheren vanaf de UniFi Network Applicatie. Binnen deze applicatie kan je al je Ubiquiti UniFi producten beheren en configureren.

Firewall

De gateways van Ubiquiti beschikken over een uitgebreide firewall. Binnen deze Firewall is het mogelijk om Accept en Drop regels aan te maken op basis van poorten en protocollen.

Bekijk ook de EdgeRouters van de EdgeMax lijn van Ubiquiti