Apparaat compatibiliteit:

Neem gerust contact op

Wij staan elke werkdag klaar voor al jouw vragen. Kijk eerst rustig tussen de meest gestelde vragen.
Zit jouw antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Elke werkdag bereikbaar van 09:00 – 17:00

via onze mail: support@ubcenter.com en telefonisch op 085 00 63 083.

Meer informatie over:

Onze klantenservice is elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar. Wij zijn bereikbaar via telefoon en per mail.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur op werkdagen te reageren. Tijdens drukke periodes of bij complexe vragen kan de responstijd langer zijn.

Wil je sneller reactie? Neem dan contact op per telefoon.

Op de Nederlandse nationale feestdagen zijn wij gesloten en worden er ook geen bestellingen verwerkt. Wij verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken. Wij raden je aan om op onze website of andere communicatiekanalen te controleren voor specifieke informatie over onze sluitingsdagen tijdens feestdagen.

Ja, wij bieden ondersteuning in het Nederlands, Engels en Duits.

Ons toegewijde team van klantenservicemedewerkers staat klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden in deze talen. We streven ernaar om een inclusieve en toegankelijke klantenservice-ervaring te bieden aan al onze klanten, ongeacht hun taalvoorkeur. Aarzel niet om contact met ons op te nemen in een van deze talen voor hulp en assistentie.

Ja, we bieden ondersteuning via sociale media.

We begrijpen dat veel mensen sociale media gebruiken als een manier om contact met ons op te nemen en vragen te stellen. Daarom is het bij ons ook mogelijk om vragen te stellen via onze verschillende socialmedia kanalen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Je kunt ons volgen en rechtstreeks berichten sturen via deze kanalen om je vragen, opmerkingen of zorgen met ons te delen. Ons team zal zijn best doen om je snel en efficiënt te antwoorden en de nodige ondersteuning te bieden. Houd er rekening mee dat de responstijden via sociale media mogelijk iets langer kunnen zijn dan bij andere kanalen zoals mail of telefoon.