Apparaat compatibiliteit:

Garantie en RMA

Vanwege vele aanvragen op onze supportafdeling kan de afhandeling van je RMA langer duren dan dat je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. Wettelijke garanatie in Nederland is niet aan een termijn gebonden.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.


Alle producten worden door Ubiquiti geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie. UBCenter biedt zakelijke klanten ook één jaar garantie. Consumenten kunnen 2 jaar lang bij ons terecht met voor reparatie of vervanging in geval van een klacht over de werking van het product.

RMA

Indien je product defect is kan u bij ons een RMA verzoek indienen, stuur hiervoor een mail naar rma@ubcenter.com

Vermeld hierbij de volgende gegevens:

Type product:

MAC-adres:

Wat is er defect:

Bestelnummer/factuurnummer:

Naam:

Adres:

Je verzoek word dan zo snel mogelijk in behandeling genomen.

Meer informatie over het MAC-adres vind je hier