Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Categorieën

Filter op prijs

Microfoon ingebouwd

Kijkhoek verticaal

Kijkhoek horizontaal

Maximale Fram Rate (FPS)

Resolutie

WiFi

G5 Beveiligingscamera's

Filteren

Toont alle 5 resultaten

Sorteren op

Ubiquiti UniFi Protect G5

De nieuwe generatie G5 Protect camera’s zijn uitgerust met een verbeterde processor en kunnen nu tot wel 30 FPS en met een 4K beeldresolutie opnemen. De G5 lijn heeft duidelijke vooruitgang in prestatie, beter dynamisch bereik en biedt een nog beter zicht bij situaties met minder licht. Verder bieden de nieuwe camera’s een stuk verbeterde infra-rood functie.

Al deze nieuwe en verbeterde functies zorgen ervoor dat de nieuwe UniFi Smart Detection functies nóg uitgebreider en beter werken.

De verschillende G5 camera’s

De G5 lijn bestaat uit drie verschillende vormen: de Bullet, Dome en Flex.

  • De  Bullet Pro is de meest geavanceerde camera van Ubiquiti tot nu toe, met 4K resolutie en 30 FPS gaan hand in hand met de Smart Detection functies van UniFi.
  • De G5 Bullet heeft de beste prijs kwaliteit verhouding en is net als de Bullet Pro erg makkelijk te monteren en verstelbaar.
  • De Dome camera heeft dezelfde verbeterde kwaliteit en is erg gemakkelijk te monteren aan het plafond of de muur met zijn ronde vorm.
  • De Flex is de meest veelzijdige camera; en kan zowel buiten als binnen worden gemonteerd.

Centraal beheer in UniFi Network

De camera’s van Ubiquiti UniFi zijn centraal te beheren vanaf de UniFi Protect software. Binnen deze applicatie kan je al je Ubiquiti UniFi producten beheren en configureren.

Alle G5 camera’s worden eenvoudig aangedreven door UniFi’s PoE.