Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

HDD Slots

Rack Mountable

UniFi Netwerk Video Recorders

Sla de UniFi Protect camera beelden op op een Netwerk Video Recorder van UniFi.

Lees meer
Ubiquiti UniFi UNVR-Pro
Filteren

Toont alle 5 resultaten

Sorteren op

UniFi Netwerk Video Recorder

Wanneer je de camerabeelden van de UniFi Protect camera wilt opslaan moet je beschikken over een UniFi device waarop de UniFi Protect applicatie geïnstalleerd kan worden. Ubiquiti heeft verschillende soorten devices uitgebracht waarop je de applicatie kunt draaien. Zo kies jij voor de perfecte UniFi Netwerk Video Recorder voor jou thuis of op het werk.

Kies de UniFi Netwerk Video Recorder welke voor jouw situatie geschikt is. Zijn er veel camera’s aanwezig op jouw situatie? Dan zou je voor de Network Video Recorder Pro (UNVR Pro) moeten kiezen. Dit is een business-grade network video recorder die data reductie verzorgt en opslagmogelijkheden biedt op lange termijn. (tot 60 dagen opslag voor 20 4K-camera’s of 60 1080p-camera’s).

Gaat het om enkel een deurbel met eventueel nog een paar camera’s, dan zou je al uit de voeten kunnen met de Ubiquiti UniFi Cloud Key Gen2 Plus. Dit device is uitbreidbaar tot 5TB opslag.

Harde schijven

Bij de producten worden, met uitzondering van de CloudKey G2 Plus, geen Harde Schijven meegeleverd. Uiteraard zijn deze wel nodig om gebruik te kunnen maken van UniFi Protect. Het is aan te raden om voor een zogenaamde surveillance harde schijf te kiezen. Deze zijn speciaal ontworpen om 24/7 belast te kunnen worden met hoge kwaliteit camerabeelden.

UBCenter biedt harde schijven aan van de surveillance serie van Tosibha. Deze harde schijven zijn gemaakt om geen frame te missen, zelfs niet onder de meeste barre (weers)omstandigheden. De Toshiba HDD’s leveren betrouwbare prestaties voor de optimale bescherming van jouw woning of bedrijf.

UNVR Stacking

Heb je een omgeving waarbij er veel retentie wordt gevraagd en wil alles in 1 Protect applicatie zien? Dan is het sinds kort mogelijk om UniFi Network Video records te “stacken”. Hiermee verbind je 2 recorders met elkaar en vormt dit 1 UniFi Protect omgeving.

Ubiquiti opslag berekenen

Ben je benieuwd welke console er voor jouw situatie geschikt is? Bereken dit gemakkelijk met de UniFi OS Console Resource Calculator en bekijk welk Ubiquiti console voor jou geschikt is!