Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Kleur

Aantal SFP poorten

Rack Mountable

Aantal ethernet poorten

EdgeMax

Ubiquiti biedt met de EdgeMAX serie veelzijdige routers en switches met uitgebreidere functionaliteiten dan de UniFi producten.

Lees meer
Filteren

16 van 30 resultaten

Sorteren op
Pagina

Ubiquiti EdgeMax kopen?

Ubiquiti biedt met de EdgeMAX serie veelzijdige routers en switches met uitgebreidere functionaliteiten dan de UniFi producten.

De EdgeMAX producten zijn daarmee uitstekend in te zetten bij veeleisende netwerken waarbij extra functionaliteiten benodigd zijn zoals: meerdere IPs per WAN poort, L3 routing op switches, VPN failover en nog veel meer. De configuratie gaat bij EdgeMAX niet langer via een overkoepelende controller zoals bij UniFi, maar via een eigen webinterface, SSH of UISP. Ubiquiti biedt met de EdgeMAX serie veelzijdige routers en switches met uitgebreidere functionaliteiten dan de UniFi producten

Ubiquiti EdgeRouter

EdgeRouters zijn volwaardige routers die beschikken over diverse mogelijkheden zoals fiber en PoE. De router is te beheren via EdgeOS. Naast het beheer en configuratie van de router is via EdgeOS ook diverse informatie terug te vinden over je router en netwerk.

Ubiquiti EdgeSwitch

Volwaardige switches met diverse mogelijkheden.

Ubiquiti EdgePoint

De EdgePoint routers zijn volwaardige outdoor routers welke beschikken over fiber en PoE mogelijkheden