Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Kleur

UniFi Access

Ubiquiti UniFi Access is het toegangsbeveiliging systeem van Ubiquiti welke ontworpen is met oog op schaalbaarheid en veiligheid.

Lees meer
Filteren

Toont alle 15 resultaten

Sorteren op

Ubiquiti UniFi Access

Ubiquiti UniFi Access is het toegangsbeveiliging systeem van Ubiquiti welke ontworpen is met oog op schaalbaarheid en veiligheid.

Wat is toegangsbeveiliging of toegangscontrole?

Toegangsbeveiliging of toegangscontrole houdt, zoals de naam al zegt, in dat je de toegang binnen je (kantoor)omgeving controleert en beveiligd. Je bepaalt dus wie waar en wanneer toegang tot heeft. Zo kun je ervoor zorgen dat alleen de juiste mensen bij de juiste ruimtes en kantoren mogen komen.

Ubiquiti UniFi Access heeft 2 verschillende readers waar je gebruik van kunt maken.

Access Reader Pro

De UniFi Access Reader Pro is een premium ontworpen NFC en Bluetooth reader. De reader beschikt over een response touchscreen en hoge kwaliteit camera. De reader wordt gevoed doormiddel van PoE (Power over Ethernet) en is gemakkelijk te installeren. Je kunt gemakkelijk en snel de deurontgrendelen door de UniFi Access Mobiele applicatie of NFC Access Card. Hiernaast kun je ook de intercom functionaliteit of een PIN-code gebruiken om de deur te ontgrendelen.

De Reader Pro geeft personeel en gasten de beste uitstraling mogelijk.

Access Reader Lite

De UniFi Access Reader Lite is een moderne en compacte reader. Net zoals de Pro reader wordt deze reader gevoed via PoE en ondersteund de laatste veiligheidstandaarden. Wanneer je de reader lite koppelt met de reader pro kan je gemakkelijk de uitgangen in je omgeving.

Access Hub

De Access Hub is de controller van je UniFi Access omgeving. Deze is te voeden via PoE++ en beschikt ook over 2 PoE poorten waarop je 2 reader en een eventuele Ubiquiti UniFi Protect camera op kunt aansluiten en voeden. Daarnaast beschikt de hub over een reeks aan elektrische aansluitingen waarop je de deursloten kunt aansluiten. De hub is zeer veelzijdig door de volgende 12 volt aansluitingen:

  • Elektrische bouten
  • Elektrische deuropeners
  • Magnetische sloten
  • Bewegingssensoren
  • Drukknoppen
  • Alarmen

UniFi Access Software

Alle UniFi Access apparaten zijn naadloos te integreren binnen de UniFi Access software.

Het Access Dashboard geeft snel gemakkelijk de activiteiten in je Access omgeving weer terwijl je met de gedetailleerde logs je op de hoogte houden van alle activiteiten met eventuele hoge kwaliteit video opnames met audio.

Daarnaast is het via de applicatie gemakkelijk om een toegangsbeleid in te stellen met eventuele toegangschema’s.

Zo krijg je compleet het beheer over wie waar en wanneer naar binnen mag.

De UniFi Access software kun je draaien op de

Ubiquiti UniFi Access Starter kit

Start direct met UniFi Access doormiddel van de Access Starter kit. Dit is een set wat alles bevat wat je nodig hebt om direct te kunnen starten met UniFi Access.

Inhoud verpakking:

  • 1x UniFi Access Hub
  • 1x UniFi Access Reader Pro
  • 1x UniFi Access Reader Lite
  • 1x UniFi Access Card (20 stuks)